diumenge, 9 de desembre del 2007

Sis podiums a la Fase Local de Camp a Través

Els atletes de l'escola del CAVA aconseguiren 6 podiums a la prova de cross que es va disputar el passat dijous 6 de desembre al poliesportiu municipal d'Ontinyent. En categoria prebenjamí, tercer lloc per a Montse Borredà. Victòria i segon lloc per a Josep Barberà i Victor Sanz, i també segon lloc per a Julia Rico en categoria benjamí. Tots tres van córrer de manera molt intel·ligent i ens varen fer disfrutar molt. Una miqueta més arrere arribaven Sergio Borredà i Javi Fita. Primer lloc també per a Joana Vidal en categoria aleví , on va córrer molt amb les cames i més amb el cap. En xics, Sergi Martínez va debutar en les competicions de cross amb un molt digne 14è lloc. En categoria infantil i cadet, segon lloc per a Jesica Cañete i Laura Sanz respectivament. La pròxima competició serà el dia 16 a Yecla.