dilluns, 14 de gener del 2008

Joana Vidal tercera al Campionat provincial de cross d'Almussafes

L’atleta del CAVA-Terra Natura Joana Vidal va ser la millor classificada del club ontinyentí al cross d’Almussafes, Campionat Provincial Escolar, en obtindre el tercer lloc en la prova aleví. Joana va fer una cursa molt inteligent sobre una distància de 1000 metres i va saber regular el seu ritme per anar de més a menys i quedar-se molt a prop de la segona classificada. En aquesta ocasió, Julia Rico no va poder aguantar el ritme de Joana, però tot i això va posar en pràctica el seu fort esprint final per acabar cinquena. Molt bona actuació dels xics, que en una prova molt ben lluitada varen saber patir per entrar entre els 10 primers. Josep Barberà va ser vuité i Víctor Sanz desè.En categoria cadet Jesica Martínez va demostrar que està agafant una bona forma i va aconseguir arribar la vuitena, mentre que Laura Sanz va acusar una inoportuna malaltia i només va poder ser onzena.
Pel que fa a la categoria de veterans, destacada actuació d’Enrique Martínez Castelló, setè, i Miguel Garrido, novè. Tots dos creen grans expectatives de cara a obtenir una bona classificació a l’autonòmic de clubs. Per últim, en categoria senior, els dos debutants en les files del CAVA també van tindre una actuació destacada. Jose Antonio Mollà arribà el setè i Ximo Mollà només va poder ser el 20 en patir molèsties físiques. També en aquesta categoria s’espera una bona actuació dels atletes del CAVA en l’autonòmic per equips a Guadassar el proper 27 de gener, que serà la propera competició per als atletes ontinyentins.