dimecres, 5 de març del 2008

Jesica Cañete i Laura Sanz novenes a l'autonòmic de pista coberta

Les joves atletes de l'escola del CAVA Jesica Cañete i Laura Sanz tancaren la temporada hivernal participant al Campionat Autonòmic Cadet de pista coberta, que es va celebrar a València el passat diumenge dia 2 de març. Jesica va participar en la prova de 600 metres llisos i, al no tindre marca prèvia, va còrrer en la serie B. Tot i això, va aconseguir guanyar la prova amb un temps de 1’53’’, el que li va suposar obtindre el nové lloc en la classificació global en juntar els temps de la serie A i la B. Jesica va demostrar que podia haver fet millor temps en la sèrie A, ja que va acabar la prova amb la sensació que podia haver fet més. Per la seva part, Laura Sanz també va aconseguir el nové lloc, però en la prova dels 1000 metres, amb una marca de 3’35’’, lluny de la seva millor marca de la temporada. L’ontinyentina va continuar amb els problemas físics que no li han permés rendir al seu nivell durant tota la temporada d’hivern. A partir d’ara, les atletes cadets es centren ja en la preparació de la temporada de pista a l’aire lliure, que comença el proper mes d’abril.