diumenge, 20 d’abril del 2008

Víctor Sanz campió provincial de 500 metres llisos a Sueca

Els atletes ontinyentins de l'escola del CAVA tenien la primera gran competició de la temporada d'aire lliure a Sueca, amb el Campionat Provincial Aleví. I si important era la competició, no menys important va ser l'actuació dels ontinyentins. Víctor Sanz es va proclamar campió provincial de 500 metres llisos amb una marca d'1 minut i 44 segons, però ho va fer d'una forma hauria de servir com a exemple per a tots els atletes de com fer una prova tàctica. Víctor va saber esperar fins als 200 últims metres de la prova per deixar arrere els seus rivals i, fins a eixe, moment es va protegir del fort vent que bufava a la pista. I ben a prop es va quedar d'aconseguir una segona medalla, ja que en la prova de llargada va aconseguir el quart lloc amb una marca de 3 metres i 15 centímetres. Per la seva part, Josep Barberà també va aconseguir un excel·lent segon lloc en la prova dels 2000 metres. Va haver de lluitar en solitari tota la prova per intentar baixar dels 8 minuts, però finalment el vent ho va impedir i va aconseguir una marca de 8 minuts i 4 segons. En la prova de llargada, amb sols un intent vàlid, es va haver de conformar amb el nové lloc amb 2 metres i 90 centímetres.

Pel que fa a les xiques, Joana Vidal va arribar sisena en la prova de 500 metres llisos amb una marca de 1 minut i 48 segons, mentre que Julia Rico era desena en la prova de llargada amb 2 metres i 54 centímetres. Totes dues també varen disputar els 60 metres llisos on van ser onzena i dotzena amb la mateixa marca, 10 segons i dos dècimes.