dijous, 12 de juny del 2008

Tres pòdiums a la Trobada d'Escoles d'Atletisme de Xàtiva

Els atletes del l’escola del CAVA-Satinsa Fercolor es van desplaçar a Xàtiva, per participar en la II Trobada d’Escoles d’Atletisme, en la que es disputaven proves al carrer. Va tornar a destacar la victòria de Joana Vidal en categoria aleví en la prova dels 1000 llisos, en la que va dominar de principi a fi. Laura Sanz va aconseguir el segon lloc en la mateixa prova, però en categoria cadet, mentre que el seu germà Víctor aconseguia el tercer lloc també sobre la mateixa distància en categoria aleví. Jesica Cañete va aconseguir el sisé lloc en la prova cadet dels 1000 llisos, mentre que Julia Rico guanyava la seva sèrie de 60 metres llisos. En aquesta competició van participar les escoles del CAVA-Terra Natura, C.A. Xàtiva, C.A. Guadassuar, C.A. La Valldigna i CC El Garbí de Gandia.