diumenge, 31 de gener del 2010

Angela Pascual i Lara Ortíz debuten en pista a l'aire lliure

El passat dissabte 30 de gener el va disputar a Gandia la Jornada d'Hivern dels Jocs Esportius de la Safor. Aquesta competició va suposar el debut en competició a l'aire lliure de les dos atletes alevins del CAVA-Kelme, Ángela Pascual i Lara Ortiz, les qual van participar a les proves de 500 llisos i llançament de pes. En la prova de cursa, Ángela Pascual va fer una prova molt intel·ligent i plena de força que li va permetre aconseguir el triomf amb una marca de 1 minut 40 segons i 57 centèsimes, mentre que Lara Ortíz, arribava desena amb 1 minut 58 segons i 20 centèsimes. En la prova de pes, Angela va aconseguir una marca de 4 metres i 35 centímetres i Lara un millor llançament de 3 metres i 13 centímetres.
La propera setmana totes dues participaran al Campionat Provincial Aleví de pista coberta.