diumenge, 26 de setembre del 2010

Molt bon nivell dels nostres atletes al Cross de Sant Rafel



La XXXIIa edició del Cross Popular del Barri de Sant Rafel va estrenar modificacions en distàncies i recorregut, totes elles valorades molt positivament pels atletes. Tot i haver acabat d'acabar les seves vacances,  els altletes de l'escola del CAVA-Kelme van tindre una actuació brillant en la prova ontinyentina. En categoria aleví Nico Azorín va ser cinquè, mentre que Lalo Penadés i Xavi Martínez entraven una miqueta més arrere. Els infatils van dominar tant la prova masculina com la femenina. Així Josep Barberà i Víctor Sanz feien primer i segon, igual que Lara Ortiz i Angela Pasqual, que es van disputar el triomf en un gran esprint final. En categoria cadet, segon lloc per a Joana Vidal en xiques i tercer lloc per a Sergi Alberca. Per últim, en categoria absoluta molt bon setè lloc del jove Xavier Gramage.

 

diumenge, 12 de setembre del 2010

Comencem la temporada

El proper dilluns 20 de setembre comencen la nova temporada. A partir de les 18'30 hores ens retrobarem tots a la pista d'atletisme. Vos esperem

dimecres, 1 de setembre del 2010

El CAVA-Kelme estrena perfil al Facebook

Seguim ampliant l'ús de les noves tecnologies per donar a conèixer la nostra activitat atlètica. Ara hem creat un perfil al Facebook on podeu trobar les últimes notícies, fotos, contactes amb ex-atletes del club i enllaços a pàgines d'interés. L'heu de buscar com a Cava-Kelme Ontinyent.