diumenge, 12 de febrer del 2012

Laura Sanz sots-campiona autonòmica junior de 1500 en pista coberta

L'ontinyentina Laura Sanz es va proclamar aquest diumenge sots-campiona autonòmica de 1500 llisos en pista coberta, en categoria junior. L'atleta de l'escola del CAVA-Kelme va aconseguir el segon lloc amb una marca de 5 minuts i 36 segons, a 8 segons de la seva millor marca personal en la distància. Laura es va trobar encara falta de ritme, doncs està preparant les proves de camp a través i encara no ha treballat la velocitat necesària per córrer un 1500. La setmana que ve participarà al Campionat d'Espanya de Cross per clubs, a Oropesa del Mar, i el proper dimecres disputarà l'autonòmic universitari de cross. Setmana carregada, per tant, de moltes competicions per ella.
A més, al mateix campionat també va participar Samuel Birladeanu en les proves de 60 i 200 llisos. L'ontinyentí va aconseguir millorar la seva marca personal en els 60 fins deixar-la en 7 segons i 49 centèsimes, gràcies a una gran eixida. També va millorar la marca de la temporada en 200 llisos, amb 24 segons i 22 centèsimes, però en aquesta prova les sensacions no van ser tan bones, ja que té un gran marge de millora per davant.