dilluns, 23 de setembre del 2013

Bon inici de temporada al Cross de Sant Rafel


Una nova edició del cross popular de San Rafel es va disputar el passat dissabte 21 de setembre. Aquesta edició va recuperar la bona participació d'altres edicions, sobretot en les categories menors. Bona part dels quasi 70 atletes que formen l'escola del CAVA participaren en la prova, en la qual van obtindre molt bon resultats. En categoria pre-benjamí gran triomf per a Mario Azorín en una disputada prova, en la que va destacar la gran il·lusió dels més menuts. En benjamins, triomf per a Clara Agustín, atleta que té un gran futur per davant. En categoria infantil espectacular triomf d'Elena Sánchez, la qual va posar un fort ritme d'eixida que no van seguir les seues companyes Andrea Sanchis, segona, i Ana Penadés, tercera. En cadets, triomf per a Josep Barberà en xics i Sofia Cambra en xiques, seguida en segon lloc per Laura Navalón i en tercer lloc per Lara Ortiz. Per últim, en la prova absoluta Gilberto Vicedo va ocupar el quart lloc, tot i estar a principi de temporada. 

dimarts, 17 de setembre del 2013

Inauguració de la carpa i esmorzar





El passat 15 de setembre bona part dels membres de l'escola del CAVA es van juntar per inaugurar la nova carpa que utilitzaran a les competicions de camp a través, que servirà com a base per a tots els atletes ontinyentins, on podran canviar-se de roba i reposar forces abans i després de les competicions, així com reguardar-se de les inclemàncies meteorològiques. La jornada va començar a les 10 del matí amb un xicotet entrenament mentre es pares montaven la carpa. Tot seguit es van fer les oportunes fotos de record i, després, atletes, entrenadors i pares i mares van reposar forces amb un esmorzar. La carpa s'ha construit gràcies a la iniciativa dels pares de l'escola, els quals han fet una important aportació econòmica, ajudada per quatre patrocinadors: Supermercats Dia, B&C Fabrics, Km42 i Rull Intersport. Des del CAVA volem donar les gràcies tant als pares com al patrocinadors per l'esforç que han fet. Gràcies a tots i A DISFRUTAR-LA!


dijous, 12 de setembre del 2013

Esmorzar inici de temporada

El proper diumenge dia 15 els pares i mares de l'escola d'atletisme del CAVA han organitzat un esmorzar, en el que aprofitarem per inaugurar una nova carpa que ens servirà de seu social a les proves de cross i pista de la nova temporada. Farem un xicotet entrenament a les 10 de matí i després esmorzarem i montarem la carpa. No cal portar entrepà, ja que els pares i mares ens els prepararan. Només cal portar la beguda. VOS ESPEREM A TOTS!!!

dilluns, 2 de setembre del 2013

El 9 de setembre comença la temporada per a l'escola del CAVA

El proper dilluns dia 9 de setembre comença una nova temporada per a l'escola del CAVA. Com ja és habitual els entrenaments seran dilluns, dimecres i divendres a partir de les 18'30 hores. Aquesta temporada comptarem amb quatre entrenadors. S'afegeix al grup Víctor Revert, que ja va col·laborar la temporada passada i que ara ja tindrà part activa en els entrenaments. A més, com a novetat per a la temporada, el CAVA ha preparat una Escola d'Adults, adreçada a aquelles persones que necessiten ser assessorades en la seua preparació i fer entrenaments en grup. Totes aquelles persones interessades poden passar per la pista d'atletisme els dies d'entrenament a partir de les 19 hores.