dilluns, 27 de juny del 2016

Josep Barberà i l'equip cadet femení excel·lents als Campionats Autonòmics

Equip cadet femení. Foto: Willy Bañuls

El passat divendres 24 de juny es va disputar a Castelló el Campionat Autonòmic junior, en el que Josep Barberà va aconseguir un brillant triomf en la prova dels 1500 llisos. Josep va fer un temps de 4 minuts 13 segons i 1 centèsima i va millorar la seua anterior marca personal en la distància. Tanca així una bona temporada, en la que no ha pogut demostrar tot el seu potencial en les proves de pista per estar molt centrat en els estudis de segon de batxillerat.
A més, dissabte 25 de juny es va disputar a València el Campionat Autonòmic per equips en categoria cadet, en el qual les xiques del CAVA van tornar a estar a un gran nivell en aconseguir el cinquè lloc de la classificació final amb 55 punts. A nivell individual van destacar el segon lloc d'Aida Navalón en llançament de disc amb 22'76 metres, els tercers de Carmen Silvestre en martell amb 26'70 metres i Clara López en javelina amb 25'69 metres. Van completar l'equip Núria Valdés, Marina Agustín, Laura Olcina, Mireia Doménech, Ana Hernández, Helena Santamaria, Ana Penadés, Júlia Bañuls, Alba Pastor i Encarni Conchilla. Sense dubte un gran resultat en el que cal treballar el treball dels entrenadors Víctor Revert, Vicent Guerola, Toni Rubio i Toni Verdú.
Per últim, a la Cursa Popular de Bellerguard, el jove Jaume Micó va aconseguir el triomf en la categoria prebenjamí.

Rafa Coll i Inma Llorca destaquen als Campionats d'Espanya


Inma Llorca a Mataró. Foto: Loreto Ballesteros
El passat cap de setmana del 25 i 26 de juny es van disputar els Campionats d'Espanya juvenil i veterà a Mataró i Elx respectivament. A Mataró va participar Inma Llorca en la prova dels 1500 llisos, en la que va tindre una bona actuació, encara que no va poder passar a la final. Inma va córrer la segona semifinal, en la que va aconseguir el cinquè lloc amb 4 minuts 52 segons i 75 centèsimes. Amb aquest temps millorava àmpliament la seua millor marca en la distància i aconseguia el 15è lloc en la classificació final.
A Elx, el veterà Rafa Coll va participar en les proves de 100 i 200 llisos. En la prova de l'hectòmetre va aconseguir un molt bon setè lloc amb 12'34 segons. Prèviament s'havia classificat per a la final en ser el segon de la seua semifinal amb 12'16 segons. Als 200 llisos, va ser quart de la seua semifinal amb 25'46 segons i no va poder passar a la final. L'ontinyentí va tancar amb aquest campionat una magnífica temporada.
Rafa Coll (dorsal 239). Foto: JJBeni

Orlando Ortega guanya el meeting de Madrid

Orlando Ortega guanyador del meeting de Madrid

El passat dijous 23 de juny es va disputar el Meeting Internacional de Madrid, en el que el CAVA va estar representat per Orlando Ortega i Omar Cisneros. Orlando va tindre una destacada actuació en guanyar la final dels 110 metres tanques amb una gran marca de 13'17 segons. Ortega no va tindre oposició en la resta de rivals i es va posar amb facilitat, en una prova que li va servir de preparació de cara al seu gran objectiu de la temporada, el Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Per la seua part, Omar Cisneros va participar amb molèsties físiques i no va poder rendir al màxim. Tot i això, va ser sisè a la prova dels 400 metres tanques amb un temps de 49'40 segons, encara lluny de la seua millor marca. El cubà espera recuperar-se el més prompte possible per augmentar el seu nivell competitiu en les properes proves.

VÍDEO


dimecres, 22 de juny del 2016

Inma Llorca i Andrea Garcia medallistes a l'autonòmic juvenil i el provincial junior

Inma Llorca i Sofia Cambra. Foto: Desa Ferrero

El passat diumenge 19 de juny, es va disputar a Torrent el Campionat Autonòmic juvenil de pista a l'aire lliure, on varen participar diversos atletes del CAVA. Inma Llorca va ser l'atleta més destacada, en aconseguir el tercer lloc en la prova dels 3000 llisos amb una bona marca de 10 minuts 53 segons i 99 centèsimes. Ara, ja prepara el Campionat d'Espanya a Mataró, on participarà en la prova dels 1500 llisos. Als 1500 llisos Sofia Cambra va ser quarta amb 5'26''15 i Laura Navalón setena amb 5'43''90. Als 2000 obstacles, Laura López va arribar cinquena amb 8'22''67 i en triple salt Mireia Sanchis va acabar la 11 amb 8'97 metres. En xics, Andreu Santamaria va fer 25'08 als 200 llisos.
A Alacant, Andrea Garcia aconseguia la medalla de bronze als 200 llisos amb un bon temps de 27'8 segons.
Andrea Garcia. Foto: Alejandro Ferrándiz

Bones marques al control escolar d'Elda

Ana Hernández. Foto: Tono Campos

El passat dissabte 18 de 18 es va disputar a Elda un control en diverses categories escolar, on hi va haver presència d'atletes del CAVA amb bones marques. En categoria cadet, Ana Hernández va tornar a destacar en la prova de triple salt amb 10'57 metres, mentre que Cristian Piñeiro va saltar 9'64. En javelina Clara López també va fer una gran marca en llançar 26'56 metres, mentre que als 100 llisos Núria Valdes corria en 13'99 segons i Marina Agustín en 14'04. Pel que fa als infantils, als 80 llisos Ismael Meléndez feia 12'61, Enrique Penadés 14'97 i Anna Ferre 12'37. Al llançament de disc Enrique Penadés aconseguí llançar l'artefacte a 14'97 metres. Per últim, les alevins van fer la prova dels 60 llisos, on Clara Agustín va córrer en 9'62, Blanca Payà en 10'49 i Alba Sarrió en 9'97.
A Xàtiva, de vesprada, Rafa Coll va córrer els 100 llisos en 12'17 segons, mentre que José Calatayud corria els 200 llisos en 25'71 segons.
I a la Volta a Peu d'Ontinyent, els més xicotets de l'Escola del CAVA van tornar a destacar. En la categoria de prebenjamins Jaume Micó va ser primer, segon Ferran Reig i Jaume Gironés tercer. En la categoria de 5-6 anys primer fou Roberto Soriano i segon JuanFran Llácer. En alevins, Neus Reig fou quarta, mentre que en xics guanyà Óscar Francés i en infantils el triomf va ser per a Nico Azorín. Pel que fa a la prova absoluta, Fran de la Insua fou el segon classificat.

dimecres, 15 de juny del 2016

Rafa Coll doble medallista de bronze a l'autonòmic veterà.

Rafa Coll
El passat dissabte 11 de juny es va disputar a València el Campionat Autonòmic veterà, en el que l'atleta del CAVA Rafa Coll va tindre una brillant actuació, en aconseguir dues medalles de bronze en les proves de 100 i 200 llisos. Coll va fer un temps de 12'13 segons als 100 i 25'30 segons als 200, el que li van proporcionar els dos tercers llocs. Dos medalles més per afegir a l'excel·lent temporada que està fent l'atleta ontinyentí entrenat per Vicent Guerola. A més, Manolo Cortés va fer 13'84 als 100 també en veterans. En les proves de control, Lara Ortiz va córrer els 100 en 13'87, Andreu Santamaria els 200 amb 24'85 i Aida Navalón va llaçar 21'66 en disc.
Per altra banda, Omar Cisneros va debutar a les files del CAVA participant al meeting de Lucerna (Suïssa), on va acabar sisè als 400 tanques amb 50'01 segons.

dijous, 9 de juny del 2016

Omar Cisneros, quart al Mundial de Moscú 2013, nou atleta del CAVA

Omar Cisneros amb Andreu Gramage, Vicent Revert i Manolo Cortés

L'atleta cubà Omar Cisneros ha sigut presentat avuí a Ontinyent com a nou atleta del CAVA. L'especialista del 400 metres tanques ha aconseguit, després d'una llarg període d'espera, els papers per tindre la residència a territori espanyol i, tot seguit, ha signat la llicència amb el club valldalbaidí. Omar té un ampli palmarés atlètic, entre el que destaca haver participat als Jocs Olímpics de Pekin i Londres, però sobretot el quart lloc al Campionat del Món de Moscú en 2013, on va aconseguir la seua millor marca de 47'93 segons en les semifinals d'eixe campionat. El cubà s'ha mostrat content per haver aconseguit la residència a Espanya i per fitxar pel CAVA. Això li facilitarà molt les coses per participar a nivell internacional, sobretot en competicions que es celebren a Europa. De fet, si res no canvia, la primera competició internacional per a Cisneros serà a Finlàndia a finals del mes. L'atleta també ha mostrat la seua gratitud a Vicent Revert, Mamolo Cortés i Andreu Gramage per haver-lo ajudat a aconseguir el permís de residència. Ara, el seu objectiu serà intentar millorar les seues marques personals i, a més llarg plaç, obtindre la nacionalitat espanyola per poder competir representant a Espanya.
Per al CAVA suposa una important motivació el fet de tindre un altre atleta de categoria mundial, que junt amb Orlando Ortega seran els referents per a tots els atletes de l'escola d'Atletisme, als quals aportaran els seus coneixements i la seua experiència.

PRIMERES DECLARACIONS D'OMAR CISNEROS


VÍDEO SEMIFINAL MOSCÚ 2013


dimecres, 8 de juny del 2016

Nico Azorín, Óscar Francés, Jaume Torró, Juanfran Llacer i Laura Llàcer pòdiums a Montaverner i a L'Alcúdia de Crespins

Jaume Torró, 1r a Montaverner
El passat 3 de juny va començar la temporada de curses populars per als atletes més menuts de l'Escola del CAVA. A l'Alcúdia de Crespins JuanFran Llacer va guanyar en la prova prebenjamí, mentre que Laura Llàcer va fer tercera en la mateixa categoria. A més, en Montaverner Nico Azorín guanyà en infantils, Óscar Francés en alevins i Jaume Torró en benjamins. També participaren Jaume Gironés i Joel i Josep Garcia.

JuanFran i Laura Llàcer

Carlos Mateo segon al Campionat d'Espanya de Carreres de Muntanya

Carlos Mateo

L'atleta del CAVA Carlos Mateo es va proclamar sots-campió d'Espanya de Carreres de Muntanya en categoria promesa el passat 5 de juny a Alhama de Múrcia. Sobre una distància de 12 quilòmetres, Mateo va aconseguir el segon lloc en categoria promesa i el 16 de la classificació general. Una bona injecció de moral per al jove atleta que ha patit diversos problemes físics al llarg de la temporada i que ara sembla que comença a recuperar-se.
Va ser aquesta la culminació d'un cap de setmana ple de competicions, en els que els atletes del CAVA participaren en diverses proves en pista. Cal destacar el quarts llocs al Campionat Autonòmic cadet d'Aida Navalón i Clara López en les proves de llançament de disc i javelina, en les que aconseguiren 24'48 i 25'25 metres respectivament. També va destacar Ana Hernández en la prova de triple salt amb 10'33 metres, el que li va proporcionar el vuité lloc.

diumenge, 5 de juny del 2016

Orlando Ortega guanya a Roma

Orlando Ortega. Foto: www.as.com
El passat 2 de juny es va disputar a l'estadi olímpic de Roma una nova prova de la Diamond League, en la que l'atleta del CAVA Orlando Ortega va aconseguir un gran triomf en la prova dels 110 metres tanques, amb un temps de 13'22 segons. Orlando va quedar molt satisfet amb el triomf, en imposar-se a alguns dels millors especialistes en la prova, com el francés Pascal Martininot-Lagarde. Va ser el primer triomf en la Diamond d'Orlando com a atleta espanyol i, en aconseguir els 10 punts del triomf, es situa primer de la Diamond Race amb 20 punts, empatat amb el jamaicà Omar McLeod. Si res no canvia, l'atleta del CAVA tornarà a competir el proper 18 de juny a Boston.

VÍDEO