dimarts, 23 de gener del 2018

Gran actuació dels atletes del CAVA-Stocklogistic al cross de casa

Inma Llorca, Aina Álvarez, Nico Azorín i Ferran Reig
El CAVA-Stocklogistic va organitzar amb èxit la cinquena edició del Cross Ciutat d'Ontinyent-III Memorial David Cañete Martínez. Un any més, el Passeig de Benarrai es va posar de gala per acollir la competició de camp a través en un circuit exigent, on els atletes van gaudir d'un oratge calorós impropi del mes de gener. L'organització va haver de fer una gran esforç per tindre el circuit preparat perquè, una vegada més, el fort vent que va bufar la nit anterior a la disputa de la prova va causar alguns desperfectes que, afortunadament van ser arreglats. Pel que fa a l'aspecte esportiu, la participació va ser sensiblement inferior a la temporada anterior. I és que si un cross no acull un Campionat Autonòmic, be siga individual, escolar o per equips, el número de participants disminueix de forma significativa. Toca, per tant, que la FACV i els organitzadors facen autocrítica i una profunda anàlisi per intentar millorar aquest aspecte. En canvi, la qualitat sí que va ser molt alta. Bona part dels millors especialistes a nivell autonòmic en camp a través van prendre part en la prova ontinyentina i les curses en les diferents categories van estar molt disputades.
Els atletes del CAVA-Stocklogistic van estar a un molt bon nivell. De l'actuació global cal destacar els quatre pòdiums aconseguits. La matinal va començar amb el quart lloc en la prova Open de Vicent Guerola, ara en tasques d'entrenador i José Luis Azorín en el lloc 19. Tot seguit, en la categoria d'Iniciació Roberto Soriano també feia quart en xics, Joel Gandia acabava el 14, Cesc Mollà el 15, Joan Sanchis el 16 i Jaime Ferrero el 23. En xiques, Laia Mollà acabava la 11, Carla Pascual la 15 i Alma Pascual la 16. A la categoria sub12 Clara Quispe arribà cinquena en un fort esprint final i a només 1 segon de la tercera classificada. En xics, Ferran Reig aconseguia un gran segon lloc amb un final molt igualat al primer classificat, mentre que Dani Sanchis es quedava en quart lloc a les portes del pòdium, Enric Llopis acabava en un gran sisè lloc i Jaume Micó tancava l'equip en setè lloc. En categoria sub14 Clara Agustín, que el dia anterior havia participat al Gran Premi Ciutat de València en pista coberta i on va millorar la seua millor marca personal als 60 llisos amb 8''90, finalitzava la 25, Núria Cañete era la 34 i Lorena Francés la 46. A la categoria sub16, Óscar Francés va fer una carrera molt intel·ligent amb ritme progressiu que el va portar a acabar en el vuité lloc, mentre que el seu company Borja Herrero acabà el 23. A la categoria sub18 espectacular doble triomf per a Aina Álvarez i Nico Azorín. S'acaben els adjectius per explicar la gran temporada que estan fent tots dos atletes. Alba Pastor arribà la 12 en la mateixa categoria. En la categoria sub20 gran actuació conjunta de les xiques, amb el tercer lloc d'Inma Llorca, el quart de Patrícia Alacreu, el cinquè de Sofia Cambra, el setè de Laura Navalón, el vuité de Lucia Botija i el 12 de Laura López. Va tancar la representació del CAVA Tono Sanchis en la categoria de veterans en el lloc 44.