dilluns, 4 de febrer del 2019

Aina Álvarez i Patricia Alacreu pòdium a l'Alcúdia. Víctor Botella segon autonòmic.

Patricia Alacreu i Aina Álvarez al pòdium de l'Alcúdia.

El passat cap de setmana de competicions va estar marcat pels pòdiums aconseguits en cross i pista coberta pels atletes sub20 del CAVA-Stocklogistic. El cross de l'Alcúdia va vore com Aina Àlvarez aconseguia el segon lloc i Patricia Alacreu feia tercera en la prova sub20, mentre que Inma Llorca acabava quarta. Totes tres, ja classificades per al Campionat d'Espanya de clubs, lluitaran per classificar-se per a l'individual el proper cap de setmana a Ontinyent. La resta de participants no van tindre tanta sort. En categoria sub12 Ferran Reig va ser quart i Àfrica Chorques sisena després de patir una caiguda que la va perjudicar en la prova. En la categoria sub14 Dani Sanchis va aconseguir un bon vuité lloc, mentre que Núria Cañete arribava la 19 en xiques. En categoria sub16 Carles Revert acabà el 11, Rubén Revert el 17 i Saúl Cabedo el 18.
Pel que fa a la pista coberta, va destacar el segon lloc aconseguit a l'autonòmic sub23 de Víctor Botella en la prova dels 400 llisos amb 51'110 segons, que li va servir com a test de cara a la seua participació al Campionat d'Espanya sub23 en la prova de 800 llisos. L'atleta del CAVA es desplaçarà fins a la ciutat de Salamanca el proper cap de setmana per disputar el Campionat. A més, Óscar Francés va fer marca personal als 3000 llisos amb un temps de 9'53''99.