dilluns, 11 de febrer del 2019

Víctor Botella setè al Campionat d'Espanya sub23

Víctor Botella, a la pista coberta de Salamanca
El passat cap de setmana del 9 i 10 de febrer es va disputar a Salamanca el Campionat d'Espanya sub23 en pista coberta, en el que el CAVA-Stocklogistic va estar representat per Víctor Botella als 800 metres. Víctor va aconseguir un gran resultat en acabar setè amb un temps de 1'53''58 centèsimes, molt a prop de la seua millor marca personal. L'exigent sistema de qualificació per a la final, passaven el guanyador de les 4 semifinals i 2 atletes per temps, va fer que Botella acabarà segon en la seua semifinal i només es va quedar fora de la final per un lloc. Tot i això, la seua actuació es pot qualificar com a excel·lent, doncs és el primer any en la categoria i encara li'n queden dos anys més. Cal recordar que Víctor és l'actual medalla de bronze als 800 llisos en categoria sub20 a l'aire lliure. A partir d'ara, l'atleta del CAVA ja prepararà les competicions a l'aire lliure.