dimecres, 21 de gener del 2009

Laura Sanz i Pruden Fasoro a les competicions de Pista Coberta

Després de la parada nadalenca Pruden Fasoro i Laura Sanz han sigut les primeres en tornar a competir. La primera competició va ser a Elx el passat 10 de gener. Laura va aconseguir el quart lloc en la seua primera prova sobre els 800 metres amb una marca de 2 minuts 46 segons i 97 centèsimes. Pruden va ser tercera als 3000 llisos amb una marca de 11 minuts i 34 segons.

Una setmana després era sols Pruden la que participaba a pista coberta sobre els 1500, on va aconseguir una marca de 5 minuts 8 segons i 31 centèsimes, molt a prop de la mínima per a l'estatal de pista coberta.

Aquest cap de setmana ja tots els atletes de l'escola participaran al cross de l'Alcúdia, primera prova de camp a través de l'any que acollirà el Campionat Provincial Escolar.