dissabte, 14 de febrer del 2009

Bona actuació dels Infantils a l'Autonòmic de PC

Joana Vidal i Sergi Alberca foren els dos representants de l'escola del CAVA en la final autonòmica infantil de pista coberta, la qual es va celebrar al Palau Lluís Puig . Joana va participar en la prova dels 1000 llisos, en la qual va tindre una molt bona actuació, ja que va arribar en sisè lloc amb un temps de 3 minuts 43 segons i 10 centèsimes, el que millorava en sis segons la marca que havia fet al provincial de pista coberta i es quedava només a 13 centèsimes de la marca que va fer l'any passat a l'aire lliure. Joana va fer una prova molt compensada, en la que va saber regular molt bé el ritme i encara va tindre forces per superar una atleta en la última volta de la prova.

Per la seua part, Sergi Alberca va participar en la prova dels 2000 llisos. Va arribar el desè amb una marca de 9 minuts i 12 segons. Sergi va patir problemes estomacals durant la prova, el que va fer que haguera de parar-se a falta de 2 voltes per al final, el que va fer que perdera dos llocs i empitjorara el temps. Tot i això, va demostrar un gran esperit esportiu perquè no va voler abandonar la prova.