dimarts, 10 de febrer del 2009

Miguel Garrido guanya la Mitja Marató de Xàtiva en categoria Veterans B

La primera edició de la Mitja Marató de Xàtiva va tindre protagonisme ontinyentí, ja que l'atleta veterà del CAVA-Terra Natura Miguel Garrido va guanyar la prova en categoria de Veterans B. Garrido va fer un temps de 1 hora 20 minuts i 13 segons per completar els 21 quilòmetres i 97 metres de distància de la prova. Gran triomf per a ell, el confirma com un dels millors atletes veterans de la província i que el torna a posar al davant de la classificació del Circuït de Carreres Populars de La Costera, circuït que ja va guanyar la temporada passada.

En la mateixa prova, però en categoria senior, un altre atleta del CAVA, Jordi Vidal, va aconseguir el vuité lloc amb una marca de 1 hora 19 minuts i 12 segons.