dilluns, 7 de desembre del 2009

7 pòdiums a la Fase Local de Cross

La Fase de Cross Escolar que es va disputar al Poliesportiu d'Ontinyent el 7 de desembre va veure com els atletes del l'escola del CAVA-Kelme aconseguien una destacada actuació amb un total de set pòdiums. Fins a més de 20 atletes de l'escola participaren en aquest cross, bé representant el club o la seva escola, dins les categories des de prebenjamí fins a cadet. Pel que fa als resultats més destacats cal destacar el doblet de Nico Azorín i Ion Gramage, primer i segon, en categoria prebenjamí nascuts els 2002, en una gran prova que es va decidir en l'esprint final. Segon lloc per a Lara Ortíz en categoria benjamí i quart en la mateixa prova per a Rocio Gil, mentre que en alevins Josep Barberà i Víctor Sanz aconseguien el segon doblet per a l'escola del CAVA-Kelme amb molta superioritat sobre la resta de rivals. Julia Ricó també es va imposar en alevins sense cap problema, mentre que Joana Vidal feia el mateix, però en categoria infantil.
La properà competició serà el proper diumenge al Cross Nacional Fiestas de la Virgen.