dilluns, 22 de març del 2010

Fernando i Laura Sanz segons al Cross d'Andorra

L'escola del CAVA-Kelme va tancar la temporada de cross a Andorra. El País dels Pirineus va acollir una nova edició del Cross Internacional de les Valls d'Andorra, en el qual participaren 10 atletes ontinyentins acompanyats pels seus familiars. Les actuacions més destacades al circuit del prat Borda Mateu van ser per Fernando i Laura Sanz, pare i filla. Fernando aconseguí el segon lloc en la categoria de Veterans M45, mentre que Laura també era segona a la categoria Juvenil. Bon final de temporada per a tots dos, desprès d'una temporada d'hivern on s'han esforçat molt. Josep Barberà es va quedar a les portes del podium al acabar quart en infantils, mentre que Víctor Sanz era desé i Sergi Alberca el 32. En xiques, Julia Rico aconseguí el cinquè lloc i Joana Vidal acabà desena. En aleví femení bona carrera d'Angela Pascual, sisena, i Lara Ortiz, novena. Per últim, el debutant Lalo Penadés aconseguí el lloc 20 en categoria benjamí, en una molt bona carrera.

Però aquest cross va ser molt més que una competició. Laz convivència entre els atletes i els familiars va ser una molt bona experiència, així com el tracte rebut a l'Alberg de La Comella i la magnífica organització dels amics del Club Atletisme Valls d'Andorra. Escalada, senderisme, compres i atletisme es conjuntaren per fer passar tres dies inoblidables.