diumenge, 16 de maig del 2010

4 medalles als provincials aleví i juvenil

El cap de setmana va ser molt profitós per les atletes del CAVA-Kelme. Els campionats provincials aleví i juvenil van veure com les atletes ontinyentines aconseguien 4 medalles: un or, una plata i dos bronzes. La jove Angela Pascual aconseguí la medalla d'or als 500 metres llisos aleví amb total autoritat i amb una espectacular marca de 1 minut 35 segons i 7 dècimes. Per arrodonir la seva excel·lent actuació a L'Alcúdia, va arribar tercera en la prova dels 60 metres tanques amb una marca de 11 segons i 7 dècimes, el que li va suposar aconseguir la medalla de bronze. Lara Ortiz també va aconseguir la medalla de bronze, però en la prova de salt de llargada. L'aielonera va fer una concurs molt bó i en el tercer salt va arribar fins el 3 metres i 37 centímetres, marca personal i tercer lloc en la prova. A més, també va arribar quarta en la prova dels 60 llisos, amb una nova millor marca personal de 9 segons i 4 dècimes. Per a les dos atletes del CAVA-Kelme eren les primeres medalles que aconseguien en un campionat, ja que les dos han començat aquesta temporada a fer atletisme.
Laura Sanz, en categoria juvenil, va aconseguir la medalla de plata en la prova dels 1500 llisos a Sueca, tot i que es va quedar lluny de la seva millor marca personal degut al fort vent que va impedir fer bones marques.