diumenge, 15 de gener del 2012

Laura Sanz segona al Cross d'Almoradí

L'atleta junior de l'escola del CAVA-Kelme Laura Sanz va aconseguir el segon lloc al cross d'Almoradí. Laura va fer una competició molt bona, de menys a més i avançant atletes durant tota la prova. Gran alegria per a ella, doncs ja feia temps que no aconseguia un pòdium en un cross i, per fí, veu premiat el seu esforç i la seva gran dedicació al llarg de molts anys. Ara ja preparar l'autonòmic de cross per intentar fer-ho el millor possible. En la resta de categories amb representació ontinyentina, va destacar el sisè lloc d'Àngela Pascual en categoria infantil, en la prova de més nivell de la temporada i on l'ontinyentina va demostrar la seva gran qualitat. Llàstima de la retirada de Lara Ortiz en la mateixa categoria, per problemes estomacals. En cadets, nové lloc per a Julia Rico, amb molt marge de millora per davant i bona actuació de Josep Barberà, el 16è, i Victor Sanz, el 30, en xics. En juvenil, nové lloc per a Gilberto Vicedo, molt a prop d'aconseguir puntuar per al Campionat d'Espanya. En veterans, Fernando Sanz arribà el 73 i, per últim, en senior, el debutant Hector Donat acabà el 53.