diumenge, 22 d’abril del 2012

Julia Rico i Josep Barberà medallistes al provincial cadet

Per tancar l'intens cap de setmana de competicions que van tindre els atletes del CAVA-Kelme, Xàtiva va acollir el Campionat Provincial cadet. Un total de 5 atletes ontinyentins participaren en la competició en la que tornaren a destacar els corredors del 3000 llisos, els quals aconseguiren dos medalles per al CAVA. Julia Rico va guanyar fàcilment en xiques, amb una marca poc destacable, ja que no va tindre pràcticament oposició. Més va haver de córrer Josep Barberà en xics per aconseguir el bronze. L'ontinyentí aconseguí una bona marca de 10 minuts 33 segons i 17 centèsimes, a només 3 segons de la seva marca personal. Josep també participà en la prova de javelina, en la que aconseguí el nové lloc amb un llançament de 20 metres i 91 centímetres. La resta d'atletes també tingueren una bona actuació, ja que milloraren les seves marques. Víctor Sanz aconseguí el setè lloc en la prova dels 1000 llisos amb 3 minuts 12 segons i 26 centèsimes, nova millor marca personal, i després participà en la prova de 100 llisos. Jordi Ferri fou vuité en llançament de martell i aconseguí millorar la seva millor marca personal fins deixar-la en 16 metres i 36 centímetres i, després, participà en el llançament de pes, en el que aconseguí llançar 7 metres. Per últim, Joana Vidal tingué una bona actuació en el 1000 llisos i es quedà molt prop de millorar la seva millor marca personal en acabar quarta amb 3 minuts 29 segons i 55 centèsimes.