dissabte, 28 d’abril del 2012

Les xiques infantils quartes i els xics cadets vuités al provincial per equips


La localitat de Sueca va ser la seu de la segona jornada del Campionat Provincial per equips en categoria infantil i cadet. El CAVA-Kelme va participar amb els equips infantil femení i cadet masculí que ho havien fet en la primera jornada a Xàtiva. Al final de la competició les xiques aconseguiren el quart lloc en la classificació final amb 112 punt, a sols dos punts de les terceres, mentre que els xics foren vuités amb 38 punts. Excel·lent actuació per a tots dos equips, cadascun amb diferents circumstàncies. Les xiques a punt estigueren de remontar el 14 punts que els portava d'avantatge el tercer equip classificat al final de la primera jornada. Gran i compacta actuació de totes elles que feren un gran esforç col·lectiu per preparar la competició. Va destacar l'únic triomf de les ontinyentines en la prova dels 500 llisos d'Angela Pascual, amb una gran marca de 1 minut 23 segons i 94 centèsimes, el que en el moment de fer-la li suposava situar-se la sisena en el rànking d'Espanya de la categoria. També va ser molt important el tercer lloc aconseguit pel relleu 4x80 integrat per Lara Ortiz, Elena Vidal, Angela Pascual i Laura Navalón, les quals feren un gran treball en la seva preparació als entrenaments. A més, tercer lloc i molt bona marca als 3000 llisos per a Sofia Cambra amb 12 minuts i 17 segons, mentre que Lara Ortiz aconseguia millorar un poquet més la seva millor marca personal en el salt de llargada amb 3'87 metres i corria els 80 llisos en 11'96 segons. Tancaren l'actuació ontinyentina Elena Vidal als 220 tanques i el llançament de javelina i Laura Navalón al llançament de martell.


Pel que fa als xics cadets, cal dir que tingué enorme mèrit el fet d'acabar puntuant a la classificació, ja que a un equip just d'efectius es sumaren diversos contratemps al llarg de la primera jornada i els dies previs a la segona que posaren en dubte la seua continuïtat en la competició. Però les ganes de tots van fer que superaren les dificultats i al final acabaren la competició en un molt digne vuité lloc. Van destacar les marques personals aconseguides per Josep Barberà als 3000 llisos amb 10 minuts i 24 segons i els més de 23 metres en javelina, el minut i 45 segons aconseguit per Víctor Sanz als 600 llisos i el metre i 35 centímetres en salt amb perxa. A més Raul Revert va córrer els 100 llisos i saltà al salt de llargada. Ells tres junt a un recuperat Joan Reig completaren el relleu 4x300, mentre que tancà l'equip Jordi Ferri al llançament de pes.
Per tancar la participació ontinyentina, Julia Rico i Joana Vidal participaren fora de concurs en la prova del 600 llisos. Totes dues aconseguiren millorar la seva marca personal en la distància. Julia va fer 1 minut 48 segons i 95 centèsimes, mentre que Joana acabà en 1 minut 52 segons i 20 centèsimes.