dilluns, 2 d’abril del 2012

Quart lloc per a l'equip aleví femení al Campionat Provincial

L’escola del CAVA-Kelme va presentar un total de quatre equips per participar en els campionats provincials aleví, infantil i cadet que es van disputar el passat cap de setmana a Xàtiva i Sueca. El resultat més destacat va ser l’aconseguit per les xiques alevins a Sueca, les quals obtingueren el quart lloc en la classificació final, a sols un punt del tercer classificat, en una competició molt igualada. Va destacar el segon lloc de Julia Bañuls als 500 llisos, el magnífic segon lloc del relleu 4x60 integrat per Julia Bañuls, Marina Agustín, Ana Penadés i Carmen Silvestre, i els tercers llocs de Carmen Silvestre en llançament de pilota i Andrea Sanchis en marxa. Gran mèrit el de les xiques ontinyentines que plantaren cara a equips més potents i amb molts més recursos, tant materials com humans. Aquest resultat confirma les bones sensacions que deixaren al provincial individual totes les joves atletes. Menys sort tingueren els alevins xics, que no pogueren puntuar degut a les baixes d’última hora de dos atletes, el que va fer que no completaren les proves mínimes per optar a la puntuació. A Xàtiva, les xiques infantils acabaren la primera jornada amb opcions de pujar al pòdium gràcies a la bona actuació conjunta de totes elles. Van destacar els dos segons llocs aconseguits per Angela Pascual en 1000 llisos i Elena Vidal en 80 tanques. Per últim, els xics cadets aconseguiren sobreviure a la mala sort. Una baixa d’última hora unida a la lesió en competició de Víctor Sanz van fer que acabaren la primera jornada de competició en últim lloc, tot i que aconseguiren seguir en competició al completar el número mínim de proves per puntuar. La segona jornada per als equips infantils i cadets es disputarà el proper 28 d’abril a Sueca.