dilluns, 2 de març del 2015

Bona actuació dels equips juvenil i promesa al Campionat d'Espanya

Els vuits atletes del CAVA a Cáceres
El passat diumenge dia 1 de març es va disputar a Càceres el Campionat d'Espanya de camp a través per clubs, en el que el CAVA va participar amb els equips juvenil i promesa masculí. Fins a la capitat extremenya es van desplaçar 8 atletes valldalbaidins acompanyats per tècnics, familiars i pel Regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Ontinyent Pepe Pla. El circuit de competició estava situat a les afores de la ciutat i destacava per ser completament de gespa natural i per la seua duresa, amb pujades i baixades continues. L'expedició del CAVA es va allotjar a Mèrida des d'on començaren la jornada del diumenge a les 6 del matí, ja que els promeses tenien programada l'eixida a les 9 hores. Sobre una distància de 10 quilòmetres l'equip promesa aconseguí acabar en el lloc 27 de la classificació amb 449 punts gràcies al lloc 93 de Sergi Tomàs, el 114 de José Martí, el 117 d'Esteban Espí i el 125 de Gilberto Vicedo. Tant Sergi com Gilberto patien problemes físics que els van fer patir molt durant la prova i no pogueren competir en plenes facultats. Més tard, a les 11 del matí els juvenils recorregueren una distància de 6 quilòmetres. Acabaren en el lloc 34 de la classificació per equips amb 547 punts. Javier Micó fou el primer de l'equip en acabar el 122, seguit de Víctor Sanz en el lloc 126, Josep Barberà amb molts problemes físics acabà el 148 i Josep Asensio el 151. Els juvenils aconseguiren millorar el lloc 43 de la temporada passada aconseguit a Marina d'Or. Al final, bones sensacions entre els atletes, tot i que alguns d'ells acudiren al Campionat molt mermats físicament.