dimarts, 2 de juny del 2015

Lorena Perales i Nico Azorín, or i plata a l'autonòmic infantil

Nico Azorín i Lorena Perales
 El passat dissabte es va disputar a Castelló de la Plana el Campionat Autonòmic Infantil, en el que van prendre part 7 atletes del CAVA. Lorena Perales es va proclamar Campiona Autonòmica dels 1000 llisos amb una gran marca de 3'13''65. Lorena tanca una brillant temporada de pista, en la que ha guanyat totes les proves en les que ha participat. A més, amb aquesta marca es situa entre les 20 primeres del rànking d'Espanya de la distància. Sense dubte, la jove atleta té un gran futur per davant.
Nico Azorín va aconseguir el segon lloc en la mateixa prova, però en categoria masculina, i va millorar en 2 segons la seua millor marca persona amb 2'57''38, el que el situa en el lloc 10 del rànking d'Espanya. La resta d'atletes del CAVA també va tindre una actuació destacada. En les proves de velocitat Paula Simón va acabar vuitena amb 11'15 segons als 80 llisos i setena amb 21'05 segons als 150 llisos, mentre que Marina Agustín acabà la 14 amb 11'32 segons al 80 i molt endarrerida als 150 llisos amb 21'67 segons. Als 500 llisos, Sívia Barberà acabà desena a 1'30''09, mentre que Sara Maset va fer 1'32''39 després d'una eixida accidentada. Per últim, als llançaments Aida Navalón no va tindre un bon dia i va acabar la 11 en pes amb 6'51 metres i la 10 en javelina amb 17'05 metres.