dimarts, 27 d’octubre del 2015

Cristian Francés i Laura Navalón guanyen la Volta a Peu a Aielo de Malferit

Els atletes del CAVA a Aielo de Malferit. Foto: Cristian Francés

La II edició de la Volta a Peu a Aielo de Malferit, disputada el passat 24 d'octubre, va tindre com a protagonistes a tres atletes de CAVA. Cristian Francés, atleta aieloner, va ser el guanyador destacat de la prova sobre els 8500 metres de recorregut amb un temps de 28 minuts i 59 segons. El segon lloc també va ser per a una atleta del CAVA, ja que Fran de la Insua entrava en meta seguint a Cristian amb un temps de 29 minuts i 22 segons, mentre que Gilberto Vicedo acabà setè amb 30 minuts i 15 segons. Laura Navalón, també aielonera, va ser la guanyadora en la categoria junior femenina i va entrar en meta com a segona dona de la prova amb 37 minus i 35 segons.
A més, en la Mitja Marató de Gandia disputada el diumenge 25 d'octubre l'ontinyentí David Cañete, que a partir del proper 1 de novembre serà nou atleta del CAVA, va aconseguir la marca mínima de participació al Campionat d'Espanya de Mitja Marató, en fer un temps de 1 hora 17 minuts i 50 segons.