dilluns, 30 de maig del 2016

Aida Navalón tercera al provincial cadet en llançament de disc

Aida Navalón. Foto: Tono Campos.

El passat 29 de maig es va disputar a Torrent la segona jornada del Campionat Provincial cadet, en la que l'atleta del CAVA Aida Navalón va aconseguir el tercer lloc en la prova de llançament de disc. L'aielonera va superar la seua millor marca personal en llançar l'artefacte fins als 24'07 metres, una bona marca si tenim en compte que és atleta de primer any i que li va servir per fer-se amb la medalla de bronze. El seu company Ferran Abad va aconseguir el cinquè lloc en la prova masculina amb un llançament de 30'96 metres, també nova marca personal. A més, Cristian Piñeiro va fer 5 minuts i 45 segons als 1500 obstacles, Ana Hernández feia una bona marca de 52'77 segons al 300 tanques, mentre que la seua companya Clara López corria la distància en 57'74 segons. Als 300 llisos Helena Santamaria va fer 53'79 segons, Andrea Sanchis en 53'89 i després saltava 4 metres en llargada.
A més, al Campionat Autonòmic Infantil que es va disputar a Sueca el 28 de maig, Cristina Marco feia 21'12 segons als 150 llisos, mentre que Anna Ferre corria en 1'30''99 els 500 llisos i 15''28 als 80 tanques, en una competició marcada pel fort vent que van patir les atletes.
El mateix dia 28 a València es va disputar la primera jornada del provincial absolut, en el que van participar un bon nombre d'atletes del CAVA, els quals també van estar condicionats pel fort vent que feia a les pistes del Túria. Als 100 llisos Rafa Coll va fer 12'61 segons, Andreu Santamaria 12'88, José Calatayud 13'05, César Muriana 13'56 i Manolo Cortés 14'29. Als 1500 llisos, Carlos Vidal va fer 4'11''52, Josep Barberà 4'18''44 i Fran De la Insua 4'33''43, mentre que als 3000 obstacles feia 10'18''58. Al relleu 4x100 l'equip del CAVA aconseguia el cinquè lloc amb 48''12. Pel que fa a les xiques, als 100 llisos Lara Ortiz feia 14''47, Gemma Piera 14''70, Mireia Sanchis 15'34 i Cristina Piera 15''86. Als 400 llisos Andrea Garcia feia 1'04''24, mentre que al salt de llargada Lara Ortiz saltava 4'25 metres, Mireia Sanchis 3'83 i Gemma Piera 3'72. Al relleu 4x100 les xiques del CAVA aconseguien el segon lloc de la prova amb 57''87 segons.
Per últim, a Torrevieja Inma Llorca va córrer els 3000 llisos en un temps de 11 minuts i 15 segons.