diumenge, 22 de maig del 2016

Laura López campiona provincial juvenil de 2000 metres obstacles

Laura López. Foto cortesia de Korinna Mollà.

L'atleta juvenil del CAVA Laura López es va proclamar Campiona provincial dels 2000 obstacles a Alacant el diumenge 22. L'alcoiana va fer una bona prova en la que va aconseguir un temps de 8 minuts i 29 segons, tot i que va trobar molta dificultat pel fort vent que feia. Una gran alegria per a la jove atleta que la prota a entrenar amb més motivació.
A més, dissabte 21 a Gandia Carmen Silvestre aconseguia el tercer lloc a l'Interprovincial cadet amb 33'22 metres, nova millor marca personal, mentre que Clara López era quarta en javelina amb 22'24 metres i en les proves de control Núria Valdés acabava setena amb 13'8 segons als 100 llisos. En categoria junior, també en proves de control, Andrea Garcia feia 13'46 segons als 100 llisos i millorava àmpliament la seua marca personal. Diumenge 22, a la segona jornada del provincial juvenil i veterà, Aitana Nácher saltava 9'04 metres en triple salt, Laura Navalón feia 2'45'' en 800 llisos i en les proves de 200 llisos Rafa Coll corria en 25''61, mentre que José Calatayud millorava marca fins deixar-la en 24''83.