dilluns, 29 de gener del 2018

Enrique Penades tercer a l'autonòmic de llançaments d'hivern

Enrique Penades al pòdium
El passat 27 de gener es va disputar a Alacant el Campionat Autonòmic de llançaments d'hivern, on van estar presents dos atletes del CAVA-Stocklogistic, ambdós en categoria sub16 i entrenats per Toni Rubio. Enrique Penades va tindre una brillant actuació en la prova de martell, en la que va aconseguir el tercer lloc amb un llançament de 26 metres i 30 centímetres. Era la primera vegada que Enrique llançava en competició amb l'artefacte de 4 quilos, perquè la temporada passada estava a la categoria sub14 i el pes del martell era de 3 quilos. Per la seua part, Marta Marrahí va ser vuitena en la prova de disc, el qual va llançar fins 23'94 metres. Marta té un gran marge de millora per davant i de segur que donarà moltes alegries aquesta temporada.
A més, diumenge 28 es van disputar proves de control al Palau Lluís Puig. Als 200 llisos Andreu Santamaria va fer 24'77 segons, Rafa Coll 25'92 i Manolo Cortés 28'55. En xiques, Ana Hernández va saltar 9'80 metres en la prova de triple salt.
La nota negativa del cap de setmana va ser la suspensió per motius climatològics del Campionat Autonòmic de cross per clubs que anava a disputar-se en L'Alcúdia. Araa la FACV haurà de designar per a la prova classificatòria per a l'estatal de clubs.