dilluns, 5 de febrer del 2018

Ferran Reig campió i l'equip aleví tercer al Provincial de cross

L'equip aleví, segon provincial a Xàtiva
El passat diumenge 4 de febrer es va disputar a Xàtiva el Campionat Provincial de camp a través escolar, dins del I Cross de Xàtiva. El CAVA-Stocklogistic va participar amb un bon grapat d'atletes, tot i que un important grup es va reservar per als diferents autonòmics que es disputaran la propera setmana. Així, l'actuació més destacada va estar a càrrec dels atletes sub12, els quals aconseguiren el segon lloc al Campionat Provincial per equips, a només dos punts dels primers classificats. A més, a nivell individual Ferran Reig es va proclamar de forma brillant Campió Provincial. L'ontinyentí es va imposar al segon classificat en un ajustat esprint final. Els seus companys d'equip també aconseguiren bons llocs, doncs Enric Llopis acabà cinquè, Dani Sanchis sisè i Jaume Micó setè. En xiques, Clara Quispe acabà desena.En categoria sub10, Roberto Soriano aconseguí un magnífic segon lloc. En categoria sub14 Núria Cañete i Lorena Francés acabaren per la meitat de la classificació i en categoria sub16 Oscar Fraancés acabà al lloc 20.
Pel que fa a les competicions en pista coberta, cal destacar que desprès de molt de temps l'atletisme va tornar a la pista d'Ontinyent, amb la disputa del Campionat Provincial de proves combinades sub14 el passat dissabte 3 de febrer. En un dia ventós el CAVA va estar representat per Clara Agustín i Eva Tormo, les quals van finalitzar les quatre proves de la combinada en el llocs 18 i 27 amb 1180 i 1023 punts respectivament. A les proves de control programades també van participar un bon número d'atletes del Stocklogistic. Així, als 60 llisos Ismael Meléndez va fer 8'86 segons, José Manuel Ferrero 9'02, Borja Herrero 10'06 i Cristina Marco 9'01. Als 600 llisos Borja Heeror feia 2'06''56. Als 60 tanques Anna Ferre aconseguia fer 10'99 segons, mentre que al llançament de disc Marta Marrahí feia 20'48 metres. Per últim, al llançament de martell Anastasia Grigore feia 23'30 metres i Enrique Penadés 23'97.
Al Palau LLuís Puig es va disputar l'autonòmic master, on van participar Rafa Coll als 60 llisos amb un temps de 7'83 segons. L'ontinyentí va aconseguir el bronze als 200 llisos en categoria M45 amb un temps de 25'83 segons. Manuel Cortés va fer 9'82 i 28'26 en les mateixes proves, mentre que Tono Sanchis acabà els 1500 en 5'27''62. En les proves de control, Laura Sancho va fer 28'63 als 200 llisos.