dimarts, 18 de setembre del 2018

Doble presència del CAVA per tancar el Mundial Master de Málaga

Tono Sanchis al Mundial Master de Málaga
 La passada setmana ja informàvem de la presència de quatre atletes en representació del CAVA-Stoclogistic al Mundial Master que s’ha disputat a Màlaga. Per tancar l’edició d’enguany, van participar els últims dies Rafa Coll al relleu 4x100 i Tono Sanchis a la prova de la mitja marató. Rafa no va tindre massa sort al relleu, perquè tot i que va entregar en segon lloc la seua posta, l’equip espanyol va ser desqualificat en eixir del sector d’entrega altres dos companys de Rafa. Per la seua part, Tono va córrer la prova dels 21 quilòmetres i 97 metres, en la qual va acabar en el lloc 72 amb 1 hora 40 minuts i 8 segons. Tots dos atletes van destacar la satisfacció per poder participar amb els millors atletes master del món.
Pel que fa a les proves en ruta, cal destacar el triomf aconseguit per Joel Gandia el passat divendres 14 de setembre a Enguera. Joel va guanyar de forma destacada la categoria prebenjamí i aquest cap de setmana participarà amb la resta de companys de l’escola d’atletisme del CAVA al tradicional Cross de Sant Rafel.