dimarts, 27 de novembre del 2018

Anna Ferre tercera al provincial sub16 en pista coberta

Anna Ferre, tercera al provincial sub16.
El passat 24 de novembre va donar inici la temporada en pista per als atletes del CAVA-Stocklogistic amb la disputa del Campionat Provincial sub16. El pavelló Lluís Puig va vore com Anna Ferre aconseguia el tercer lloc als 60 metres tanques amb un temps de 10'14 segons. L'atleta entrenada per Toni Verdú es va quedar molt a prop de trencar la barrera dels 10 segons. Blanca Payà va fer 11'84 segons en la mateixa prova. A més, Joan Estevan va acabar 10è en salt de llargada amb 4'53 metres i feia 8'39 segons als 60 llisos. El seu company Ismael Meléndez feia 8'56 segons també als 60 llisos.
Per tancar la jornada de pista coberta, a Alacant es va disputar un control sub14 en el que Alba Sarrió va fer 11'60 als 60 tanques.
Per altra banda, el passat cap de setmana es van fer entrega dels trofeus als guanyadors dels circuits de curses populars de La Costera i La Vall d'Albaida. Jaume Micó va rebre el premi com a tercer classificat aleví en el circuit de La Costera. Pel que fa a la Vall d'Albaida, Clara Quispe acabà primera i África Chorques tercera en aleví xiques, mentre que en xics Enric Llopis s'imposava i Jaume Micó era tercer. Per últim, en infantils triomf incontestable per a Óscar Francés i segon lloc per a Carles Anaya.