dilluns, 18 de febrer del 2019

Nico Azorín campió autonòmic de camp a través sub18

Nico Azorín, campió autonòmic sub18.
El diumenge 17 de febrer la ciutat de Xàtiva va acollir el Campionat Autonòmic de camp a través escolar, on els atletes de categoria sub16 i sub18 es jugaven la classificació per al Campionat d'Espanya. Nico Azorín es va proclamar de forma brillant campió autonòmic en la categoria sub18 i va obtindre així el passaport directe per a l'estatal de cross. Nico s'uneix així a una important llista d'atletes ontinyentins que han sigut campions autonòmics de cross. Junt amb el seu entrenador Víctor Revert estan fent un excel·lent treball que ja comença a donar els seus fruits. En la mateixa categoria, però en xiques, Lorena Perales va aconseguir un gran quart lloc, mentre que en categoria sub16 Óscar Francés no va tindre el seu millor dia, però tot i així va aconseguir el cinquè lloc en la prova. Tots dos tenen, segons els criteris de classificació de la FACV i si no hi ha cap cosa estranya, pràcticament assegurada la seua presència al Campionat d'Espanya que es celebrarà al mes de març a Sevilla.
A més, en categoria sub12 Àfrica Chorques acabà setena i Ferran Reig cinquè. En categoria sub10 Joel Gandia fou el 22 i en sub14 Núria Cañete la 36, mentre que en xics Gabriel Donat acabà el 34.En sub16 Lorena Francés fou la 59 i Rubén Revert el 39. En màster, Tono Sanchis acabà el 21. Per últim, en categoria junior triomf de Patricia Alacreu que es va reposar del mal dia que va tindre al cross d'Ontinyent.