dilluns, 2 de desembre del 2019

Héctor Tolsà guanya el Cross de Vila-real

Héctor Tolsà, guanyador a Vila-real.

El passat diumenge 1 de desembre es va disputar a Vila-real el Cross Mare de Déu de Gràcia, tercera prova puntuable del circuit autonòmic de camp a través, que va comptar amb protagonisme dels atletes del CAVA-Stocklogistic. L'atleta més destacar va ser Héctor Tolsà en categoria sub16, en la que va obtindre un emocionat triomf en un ajustat final amb el segon classificat. Héctor és un atleta que compagina el triatló i el camp a través i, aquesta prova, suposava el seu debut en una competició de camp a través, en la que va tindre el debut somniat. En la categoria sub14 Ferran Reig també va aconseguir un gran resultat, en finalitzar tercer. Millorava així el quart lloc que havia aconseguit a Sant Joan i el cinquè de Vinarós. Per últim, en categoria sub20 Aina Álvarez es quedava a les portes de pujar al pòdium en finalitzar quarta en la prova que suposava el debut en la nova temporada.
Pel que fa a les proves en pista, va destacar la celebrada en Elda amb la participació de l'atleta sub16 Eva Tormo. L'ontinyentina aconseguí córrer els 60 llisos en 8'82 segons i va saltar 1'35 metres en salt d'alçada.