dilluns, 27 de juliol del 2020

Anna Ferre destaca en la represa de les competicions.

Anna Ferre, en una imatge d'arxiu.

El passat cap de setmana es van disputar dos controls, en el que suposava la tornada a la competició per als atletes del CAVA-Stocklogistic després de l'aturada de l'activitat atlètica per la covid19. Tot i que encara amb poca participació, els atletes del club valldalbaidí estigueren presents a Onil i València. A Onil, va destacar Anna Ferre en la prova dels 100 tanques, en la que va aconseguir una bona marca de 15'65 segons, el que la situa provisionalment en el vuité lloc del rànking d'Espanya en la categoria sub18 i, a més, suposava una millora de 37 centèsimes respecte de la seua millor marca personal en la distància. En la mateixa prova però en categoria sub16, Alba Sarrió feia un temps de 19'18 segons. A València, va destacar la marca de Joan Estevan en salt de llargada amb 5'71 metres en categoria sub18, mentre que Víctor Sanz corria els 5000 llisos en 16'31''23 i Àlex Morante els 400 llisos en 57'66 segons.