dimarts, 22 de juny del 2021

Anna Ferre i Nacho Pastor destaquen a l'autonòmic absolut i el Campionat d'Espanya master.

El passat cap de setmana va tornar a estar carregat de competicions d'alt nivell per als atletes del CAVA Ontinyent-Stocklogistic. Divendres es va disputar un control sub12 a Torrevieja, en el que Joel Gandia aconseguia un temps de 1'41" als 500 metres llisos, prova que suposava la cloenda de la temporada en la categoria sub12. Dissabte, a Elx es disputava un control sub18 i sub20 en el que Enrique Penadés aconseguia una nova millor marca personal en la prova de martell amb 47'19 metres, mentre que Óscar Francés també feia marca personal als 2000 obstacles amb 6'24''10. A La Nucia es va disputar l'autonòmic absolut, en el que Anna Ferre aconseguia el quart lloc en la prova dels 100 tanques i millorava àmpliament el seu millor temps en la distància en fer 15''58. Jéssica Julià acabava setena als 800 llisos amb 2'23''08. Diumenge, a La Nucia es va disputar el campionat interprovincial sub14, en el que Ferran Reig es va imposar en facilitat a la prova dels 3000 llisos.

A més, a Màlaga es va disputar el Campionat d'Espanya master, en el que van participar dos atletes ontinyentins. Salva Albert acabà el 13 en la final dels 5000 llisos M50 amb un temps de 18'28''13, mentre que Nacho Pastor millorava les seues marques personals en les finals B dels 800 i 1500 amb 2'05''17 i 4'12''.