dimecres, 16 de juny del 2021

L'equip sub16 campió autonòmic de cross per clubs i Ferran Reig bronze sub14.

El passat diumenge 13 de juny es va disputar a Elda el Campionat Autonòmic de cross escolar, en unes dates totalment atípiques com a conseqüència de la covid19. L'equip sub16 del CAVA Ontinyent-Stocklogistic es va proclamar campió autonòmic per clubs de forma brillant. Gabriel Donat aconseguia el quart lloc, Dani Sanchis el 9è, Rafel Moral el desè i tancava l'equip Dani Muste en el lloc 19, el que feia una suma de 42 punts, superant el 2 punts al segon classificat, el Petrer Capet. A més, en la categoria sub14, Ferran Reig aconseguia un brillant tercer lloc en la prova, mentre que en xiques Carla Bernabeu acabava novena, Emma Muste 19a i Àfrica Chorques la 49, després de patir una caiguda. Sense dubte una gran alegria, tant per als atletes com per a Víctor Revert, l'entrenador responsable de tan bon rendiment.

A més, a València es va disputar el provincial absolut, amb una àmplia participació dels nostres atletes. Jéssica Julià aconseguia el segon lloc en la prova dels 800 llisos amb 2'21''57, mentre que Anna Ferre corria els 200 llisos en 27''18. En xics, Pablo Ramírez feia 11''98, Borja Herrero 13''05 i Josep Garcia 13''75 als 100 llisos. Als 200 llisos els mateixos atletes feien 24''96, 27''18 i 28''25. Als 800 Saúl Cabedo feia 2'12''86 i Rafa Ortiz 2'17''60. Als 1500 Nacho Pastor corria en 4'12''73 i Óscar Frances en 4'20''88. Als 5000 llisos Gonzalo Martí feia 16'30''91 i Xavi Verdú 16'38''11. Per últim, al salt de llargada Joan Estevan feia 5'79 metres.