dilluns, 26 de març del 2012

Recepció a l'Ajuntament per a Àngela Pascual i Julia Rico

Aquest dilluns al migdia l'Ajuntament d'Ontinyent ha tingut el detall de convocar una recepció al despatx de l'Alcalde per rebre les atletes del CAVA-Kelme Angela Pascual i Julia Rico. Les dos joves atletes ontinyentines han rebut així el reconeiximent de l'Ajuntament d'Ontinyent per la bona temporada d'hivern realitzada. L'acte ha estat presidit per l'alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez i el Regidor d'Esports Pepe Pla. Tots dos s'han interessat pels triomfs aconseguits per les dos atletes i els han desitjat molta sort per afrontar els propers reptes de la present temporada. Cal recodar que Angela es va proclamar Campiona Autonòmica Infantil de pista coberta en la prova de 500 llisos amb una marca d'un minuts 26 segons i 28 centèsimes, el que li ha suposat acabar la temporada en el lloc 10 del rànking d'Espanya de pista coberta. Per la seua part, Julia va ser seleccionada per representar la Comunitat Valenciana al Campionat d'Espanya de Cross Escolar que es va celebrar a A Coruña, on va aconseguir el lloc 57 en categoria cadet, essent la cinquena valenciana en l'arribada i contribuïnt al nové lloc per equips. Tant Julia com Angela han estat acompanyades pels seus pares, Marcos i Toni, i el seu entrenador Fran Mollà.