dimarts, 13 de març del 2012

Julia Rico acaba la 57 al Campionat d'Espanya de cross escolar

L'atleta del CAVA-Kelme Julia Rico va debutar amb una bona actuació en un campionat d'Espanya. L'estatal de cross escolar, que es va disputar a A Coruña el passat 11 de març, va deixar bon sabor de boca en l'atleta ontinyentina en aconseguir el lloc 57 en categoria cadet, arribant la cinquena de vuit atletes que composaven la selecció valenciana, la qual va aconseguir el nové lloc per equips. Va ser una prova molt dura, ja que el circuït era el més llarg de la temporada, amb 4 quilòmetres, i tenia fortes pujades i baixades. Julia va donar-ho tot i la prova va ser que en arribar a meta es va marejar de l'esforç realitzat. Aquest resultat dona bones perspectives de cara al futur, ja que Rico és atleta de primer any en la categoria i té un ampli marge de millora per davant. Cal destacar també el bon comportament de Julia i el de la resta de companys i companyes de selecció fora de la competició.

A més, al Campionat Autonòmic Cadet de pista coberta participaren tres atletes de l'escola del CAVA-Kelme. Josep Barberà aconseguí el sisè lloc als 3000 llisos amb una nova marca personal de 10 minuts 30 segons i 19 centèsimes, mentre que Víctor Sanz acabà el 14è als 600 llisos amb 1 minut 47 segons i 81 centèsimes i Sergi Alberca aconseguí millorar la seva marca personal en la mateixa prova amb 1 minut 52 segons i 21 centèsimes, el que li suposà acabar en el lloc 20.

VIDEO 600 M LLISOS

Per últim, a L'Alcúdia es disputà una prova de 3000 llisos en la que Gilberto Vicedo no tingué un bon dia i quedà lluny de la seva millor marca en acabar en 10 minuts i 7 segons.