dimarts, 26 de juny del 2012

Julia Rico segona al Critèrium Cadet

La pista de l'antic llit del riu Turia a València va acollir el Critèrium Cadet Federat el passat 23 de juny. Tres atletes de l'escola del CAVA-Kelme van participar en la competició, en la que el resultat més destacat va ser el segon lloc aconseguit en la prova dels 1000 llisos per Julia Rico, amb un temps de 3 minuts 13 segons i 59 centèsimes, nova millor marca personal. Tot i això, Julia no va aconseguir l'objectiu que perseguia, que era fer una marca inferior a 3 minuts i 10 segons per participar al Campionat d'Espanya. Víctor Sanz també va participar en la prova dels 1000 metres, en la que va aconseguir el sisè lloc amb una marca de 3 minuts 8 segons i 50 centèsimes. Per últim, Josep Barberà va tornar a la competició en la prova dels 3000 llisos, en la que va acabar en nové lloc amb una marca de 10 minuts i 49 segons. Amb aquesta competició els atletes cadets donaven per acabada la temporada de pista.
Per altra banda, l'atleta infantil Sofia Cambra va aconseguir el tercer lloc en la Volta a Peu a Llanera, arribant a l'esprint amb la segona classificada, en un final que es va decidir per molt poca diferència.