dilluns, 11 de juny del 2012

Laura Sanz campiona autonòmica dels 1500 llisos

La localitat de Sueca va acollir el Campionat Autonòmic Junior el passat 9 de juny. La jornada atlètica va estar marcada pel fort vent que va impedir la consecució de bones marques. Tres atletes juniors ontinyentins participaren en aquest campionat. Laura Sanz es va proclamar campiona autonòmica en els 1500 llisos en recórrer la distància en 5 minuts i 35 segons, encara lluny de la seva millor marca degut al fort vent que va fer. Laura tanca així la temporada de forma molt positiva, la primera fora d'Ontinyent, ja que estudia a València.
Samuel Birladeanu va ser cinquè en la prova dels 100 llisos amb 11'87 segons, també amb fort vent en contra. L'únic atleta que va aconseguir millorar va ser Xavier Gramage, cinquè als 1500 llisos amb 4 minuts i 20 segons. Per últim, Julia Rico tampoc podia aconseguir la marca mínima per participar a l'estatal de 3000 llisos, ja que va acabar amb 11 minuts i 17 segons la prova de control.