diumenge, 16 de desembre del 2012

Elena Vidal tercera al Campionat Provincial de Proves Combinades Infantil

Les dos atletes atletes aieloneres del CAVA van participar al Campionat Provincial de proves combinades infantil de pista coberta que es va disputar al Palau Lluís Puig. Elena Vidal i Lara Ortiz van tindre una excel·lent actuació, ja que van millorar àmpliament la seua marca personal en la combinada i, a més, Elena va aconseguir el tercer lloc final amb una puntuació de 1553 punts. En la prova de 60 tanques va aconseguir una gran marca de 11 segons i 19 centèsimes, mentre que en el llançament de pes arribava fins el 5'66 metres, en llargada es quedava en 3'89 metres i tancava la combinada amb 9 segons i 7 centèsimes en la prova de 60 llisos. Per la seua part Lara va aconseguir un total de 1413 punts, amb uns parcials de 12 segons 20 centèsimes en tanques, 5'90 metres en pes, trencava per primera vegada la barrera dels 4 metres en llargada amb 4'04 i acabava el 60 amb 9 segons i 20 centèsimes. Ara ja comencen a pensar amb el campionat autonòmic per millorar les seues marques.