dissabte, 15 de desembre del 2012

Laura Navalón onzena en combinades i millor marca personal per a Laura Sanz en 3000 llisos

Les dos primeres competicions de pista coberta de la nova temporada van deixar bones marques per a les dos atletes del CAVA participants. En la jornada matinal del dissabte 15 la cadet Laura Navalón va aconseguir el onzè lloc en el provincial cadet de proves combinades, en la disciplina de pentatló. L'aielonera va fer 14 segons i 90 centèsimes en 60 metres tanques, 1'14 metres en alçada, 5'39 metres en llançament de pes, tres salts nuls en llargada i 2 minuts i 4 segons als 600 llisos, per totalitzar 1111 punts. Era la primera vegada que Laura participava en una prova combinada cadet, ja que és atleta nova en la categoria.
En la sessió de vesprada, dins del Campionat Provincial de Clubs, Laura Sanz aconseguí rebaixar en set segons la seua millor marca personal en els 3000 llisos fins deixar-la en 11 minuts i 51 segons. L'ontinyentina també feia la seua primera aparició en la pista coberta aquesta temporada, pel que va deixar molt bones sensacions de cara a properes competicions.