dilluns, 31 de desembre del 2012

Pluja de marques personals al Provincial de Pista Coberta

El passat cap de setmana es va disputar al Pavelló Lluís Puig de València el Campionat Provincial Absolut de pista coberta, en el que participaren set atletes de l'escola del CAVA amb bons resultats. La participació més nombrosa estigué en la prova dels 3000 llisos, en la que van participar quatre atletes. Xavier Gramage va tindre la millor actuació dels quatre, ja que va guanyar la segona sèrie amb una molt bona marca de 9 minuts 20 segons i 76 centèsimes, seguit en el segon lloc per Gilberto Vicedo amb 9 minuts 29 segons i 97 centèsimes, mentre que Josep Barberà tancà la participació ontinyentina en la segona sèrie amb una marca de 10 minuts 9 segons i 20 centèsimes. Per a la tercera sèrie quedà Víctor Sanz, el qual en en seu debut sobre la distància va fer una marca de 10 minuts 20 segons i 48 centèsimes, corrent tota la prova a ritme constant. Aquestes marques suposaren noves millors marques personals per als quatre ontinyentins. En la prova de 1500 llisos femenins Laura Sanz va tindre una destacada actuació en aconseguir una nova millor marca personal de 5 minuts i 22 segons, igualant així el millor temps que té sobre la distància en aire lliure. Joan Reig va debutar en la prova dels 800 llisos, en la que va fer una marca de 2 minuts i 20 segons, i on té un ampli marge de millora. Per últim, Samuel Birladeanu va participar en les proves de velocitat. En els 60 llisos aconseguí una marca de 7 segons i 61 centèsimes, mentre que en la prova dels 200 estigué per damunt dels 24 segons. Aquest campionat va deixar bones expectatives per al que queda de temporada, perquè els atletes del CAVA encara es troben lluny del seu millor de forma i ja han aconseguit marques que fan pensar en una temporada molt bona.
Per altra banda, la gran majoria dels atletes del CAVA van pendre part en la Sant Silvestre d'Ontinyent, de la que podeu veure un reportatge fotogràfic a continuació.