diumenge, 16 de desembre del 2012

Sofia Cambra segona al Cross Nacional Fiestas de la Virgen de Yecla

Una bona representació de l'escola del CAVA es va desplaçar fins a la localitat de Yecla per participar al Cross Nacional Fiestas de la Virgen de la ciutat murciana. Aquest any els atletes ontinyentins no va haver de patir fred, ja que el bon temps va acompanyar tot el matí al circuit preparat per l'organització. Sofia Cambra va tornar a ser l'atleta més destacada, en aconseguir el segon lloc en la categoria infantil. Sofia va fer una gran carrera, lluitant en els metres finals pel triomf, però un xicotet error d'orientació va fer que perderà el ritme i fora superada en els últims metres de la prova. Tot i això, cal estat molt satisfets de la temporada que està fent l'ontinyentina, que ha aconseguit dos segons llocs en les dos competicions de camp a través disputades fins ara. En la mateixa categoria Elena Sánchez arribà la 58, Andrea Sanchis la 67, Ana Penadés la 72, Neus Reig la 74, Sandra Campos la 81 i Helena Santamaria la 83, per aconseguir el lloc 9 per equips amb 127 punts. En categoria benjamí femení Clara Agustín acabà la 19, tot i ser atleta prebenjamí. En aleví femení Marina Agustín arribà la 28 i Núria Martínez la 35, mentre que en xics Nico Azorín arribà el 14 i Lalo Penadés el 66. En Infanti masculí, lloc 52 per a Pablo Insa, 84 per a Vicente Folgado, 86 per a Víctor Ortiz i 94 per a Ismael Montés, amb el que aconseguiren el lloc 13 per equips amb 316 punts. En cadet masculí Josep Barberà fou el 14, mentre que Víctor Sanz fou el 24. En juvenil va debutar Cristian Marín amb un meritori lloc 27, seguit de prop per Joan Reig en el lloc 31. Per últim, en categoria junior molt bona carrera per a Xavier Gramage, setè, i Gilberto Vicedo, onzè, molt a prop dels primers classificats.