dilluns, 17 de febrer del 2014

Gilberto Vicedo i Eloy Mullor destaquen al Cross de l'Alcúdia

El circuit de camp a través de la FACV va tindre com a última prova el Cross de l'Alcúdia, Campionat Autonòmic Federat. Era la prova que anava a decidir la selecció valenciana federada en les diferents categories, des de junior fins a senior, que participarà el proper dia 16 de març al Campionat d'Espanya que es celebrarà a Mèrida. I fins a la localitat extremenya es desplaçarà l'atleta del CAVA Gilberto Vicedo, que va aconseguir el cinquè lloc en la categoria junior, el que li permetia ser el primer atleta classificat per puntuació del circuit autonòmic. Vicedo ha fet una molt bona temporada de cross, en la que va guanyar el Cross d'Alcoi i va ser segon a Vinaròs i Ontinyent. Eixa regularitat li ha permés participar per segon any consecutiu a l'estatal de cross, ja que la temporada passada va participar amb la selecció valenciana a Granollers.
L'altra gran alegria del matí la va donar Eloy Mullor en categoria benjamí, en la que va obtindre un merescut triomf, ja que va ser el dominador de forma clara des del principi de la prova. Eloy entrena amb el grup d'iniciació dirigit per Eva Gandia i té un gran futur per davant. En la mateixa categoria Álvaro Cano també va tindre una bona actuació, ja que va arribar en el lloc 16. En aleví, Álex Conchilla va arribar en el lloc 17, mentre que en infantil Lorena Perales fou la 12, Júlia Bañuls la 23, Núria Valdés la 26, Andrea Sanchis la 27, Ana Penadés la 30, Sandra Campos la 39, Neus Reig la 40, Aida Navalón la 43 i Encarni Conchilla la 40. Per últim, en categoria junior Sergi Tomàs va acabar en el lloc 10.