dimecres, 22 de juny del 2016

Inma Llorca i Andrea Garcia medallistes a l'autonòmic juvenil i el provincial junior

Inma Llorca i Sofia Cambra. Foto: Desa Ferrero

El passat diumenge 19 de juny, es va disputar a Torrent el Campionat Autonòmic juvenil de pista a l'aire lliure, on varen participar diversos atletes del CAVA. Inma Llorca va ser l'atleta més destacada, en aconseguir el tercer lloc en la prova dels 3000 llisos amb una bona marca de 10 minuts 53 segons i 99 centèsimes. Ara, ja prepara el Campionat d'Espanya a Mataró, on participarà en la prova dels 1500 llisos. Als 1500 llisos Sofia Cambra va ser quarta amb 5'26''15 i Laura Navalón setena amb 5'43''90. Als 2000 obstacles, Laura López va arribar cinquena amb 8'22''67 i en triple salt Mireia Sanchis va acabar la 11 amb 8'97 metres. En xics, Andreu Santamaria va fer 25'08 als 200 llisos.
A Alacant, Andrea Garcia aconseguia la medalla de bronze als 200 llisos amb un bon temps de 27'8 segons.
Andrea Garcia. Foto: Alejandro Ferrándiz