dimecres, 8 de juny del 2016

Carlos Mateo segon al Campionat d'Espanya de Carreres de Muntanya

Carlos Mateo

L'atleta del CAVA Carlos Mateo es va proclamar sots-campió d'Espanya de Carreres de Muntanya en categoria promesa el passat 5 de juny a Alhama de Múrcia. Sobre una distància de 12 quilòmetres, Mateo va aconseguir el segon lloc en categoria promesa i el 16 de la classificació general. Una bona injecció de moral per al jove atleta que ha patit diversos problemes físics al llarg de la temporada i que ara sembla que comença a recuperar-se.
Va ser aquesta la culminació d'un cap de setmana ple de competicions, en els que els atletes del CAVA participaren en diverses proves en pista. Cal destacar el quarts llocs al Campionat Autonòmic cadet d'Aida Navalón i Clara López en les proves de llançament de disc i javelina, en les que aconseguiren 24'48 i 25'25 metres respectivament. També va destacar Ana Hernández en la prova de triple salt amb 10'33 metres, el que li va proporcionar el vuité lloc.