dilluns, 6 de març del 2017

Éxit organitzatiu i esportiu al IV Cross Ciutat d'Ontinyent-Memorial David Cañete Martínez

L'arribada del Cross Ciutat d'Ontinyent
 El IV Cross Ciutat d'Ontinyent-Memorial David Cañete Martínez es va tornar amb disputar amb èxit el passat diumenge 5 de març. El Passeig de Benarrai es va tornar a vestir de gala per a tornar a acollir la prova de camp a través que en aquesta edició era seu del Campionat Autonòmic Escolar i juvenil de cross. Les previsions de forts vents van fer que l'organització haguera de prendre mesures per millorar la senyalització del circuit. Mesures que van ser efectives perquè la prova es va poder disputar amb normalitat. L'horari de les proves es va complir puntualment, fet que va contribuir a la millora de l'espectacle i el rendiment esportiu dels atletes participants. La participació va ser sensiblement inferior a la d'anys anterior, fonamentalment degut a la data en la que es va fer el cross, doncs molts atletes ja cansats de la temporada hivernal optaren per no participar. Així i tot, 530 atletes entraren en meta, essent així el tercer cross amb més participació a nivell autonòmic, per darrere dels de Castelló i València. 
Pel que fa als resultats esportius per al CAVA-Stocklogistic, el matí va començar amb el segon lloc d'Ángela Barroso en la categoria d'Iniciació femenina. En xics, Ferran Reig va ser segon i Dani Sanchis tercer. En junior, segon lloc per a Josep Asensio, mentre que Gilberto Vicedo aconseguia el triomf en la categoria promesa. En infantils, el lloc més destacat va ser el 11è aconseguit per Óscar Francés, mentre que en cadets Nico Azorin acabava cinquè i certificava la seua classificació per al Campionat d'Espanya Escolar que es disputarà a finals de març a Don Benito. Les xiques juvenils no van tindre la mateixa sort que Nico i no aconseguiren la classificació. Sofia Cambra va ser la primera de les atletes del CAVA en el nové lloc.
Per altra banda, Víctor Botella va participar al Campionat d'Espanya junior en pista coberta que es va disputar els dies 4 i 5 de març a València. L'atleta del CAVA va quedar quart de la segona semifinal dels 800 llisos. Tot i no aconseguir el passe a la final, sí que va millorar la seua millor marca personal fins deixar-la en 1 minut 55 segons i 27 centèsimes, en el que va suposar una molt bona actuació.

Víctor Botella al Campionat d'Espanya de cross per clubs.