dilluns, 13 de març del 2017

Exitós cap de setmana als Campionats d'Espanya

Rafa Coll a la pista coberta de Gallur
El passat cap de setmana va resultat molt satisfactori per als atletes del CAVA-Stocklogistic que van participar als Campionats d'Espanya. A Madrid es va disputar el de veterans en pista coberta, on el veterà Rafa Coll va finalitzar en un destacat sisè lloc en la final dels 60 llisos de la categoria M45 amb un temps de 7'60 segons. A la semifinal, aconseguia un temps 7'58 segons. A més, als 200 llisos va millorar la seua millor marca personal fins deixar-la en 25'06 segons, tot i que no va poder classificar-se per a la final de la prova de la volta a la pista. Rafa, entrenat per Vicent Guerola, tanca així una molt bona temporada de pista coberta i ja prepara la d'aire lliure.
A més, a Gijón es va disputar el de camp a través individual, on tant Josep Barberà com Cristian Francés van tindre una actuació excel·lent. Josep va aconseguir el lloc 22 en la prova junior, una categoria amb un altíssim nivell, i va col·laborar a aconseguir el quart lloc per federacions, a només un punt del tercer lloc. Cristian va acabar en el lloc 26 de la categoria promesa, segon valencià en l'arribada i cinquè per autonomies i tanca així una gran temporada de camp a través, en la que ha sigut el guanyador del Circuit Autonòmic de Cross en categoria promesa. Gran treball també dels dos respectius entrenadors, Redolat i Víctor Revert.
Cristian Francés, Víctor Revert i Josep Barberà a Gijón

Per tancar el cap de setmana, a l'última prova de cross a l'Alcúdia, nou podium per a Ferran Reig i Dani Sanchis, els quals foren segon i tercer en categoria benjamí i repetiren el pòdium aconseguit la setmana anterior al Cross Ciutat d'Ontinyent.